SIGNORE PIZZA

SIGNORE PIZZA Italiaanse specialiteiten - Gratis bezorging.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Signore Pizza. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 1:52 Jammer mijn pizza was koud en het duurde best lang de zaak is achter mij
5 jul 2022 om 22:59 Heerlijk gegeten ⚘⚘⚘
5 jul 2022 om 13:00 Haren in de doos
5 jul 2022 om 1:51 Eten was matig. Bezorging duurde 2 uur, op een maandagavond…
5 jul 2022 om 0:51 Lekker en op tijd bezorgd!
4 jul 2022 om 20:24 Ik betaal €1 voor een bakje knoflooksaus en €1,50 voor jalapenos. Krijg ik het allemaal niet bij mijn pizza. Bel ze op, zeggen ze je krijgt geen nieuwe pizza, want je heb al een stuk gegeten. Niet eens je geld terug voor wat ze niet hebben gegeven!
1 jul 2022 om 23:43 Wat zat er op mijn pizza surimi stick? Vroeger zaten er mosselen op heerlijk! En nu is mijn pizza echt goor!
1 jul 2022 om 20:04 Duurde 90 minuten voordat het eten er was
1 jul 2022 om 15:30 Op de foodtracker stond dat de bezorger aan de deur stond, terwijl dit nog 15 minuten duurde, voordat ze aanbelde ! Beetje jammer weer....
1 jul 2022 om 2:25 Veel extra ingrediënt besteld maar het is te weinig zonder
30 jun 2022 om 20:48 De pizza's waren heerlijk.
30 jun 2022 om 20:44 zeer slechte communicatie of ze weten niet wat communicatie is 45 minuten voor 1 pizza en stokbroodje dacht ok ze zullen het druk hebben personeel te kort maar sms of bel dan dat het 90 minuten wordt dan kon ik nog annuleren zo raken ze klanten kwijt